Profiel aanmaken op dit digitale dorpsplein.


Het is een niet-commercieel initiatief, voor alle inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven in de gemeente Mill en st. Hubert, Langenboom en Wilbertoord.

We werken volgens de aanpak van mijnbuurtje, nl. De aanpak van mijn buurtje is succesvol mede door de vrijwillige buurtverbinders die een verbindende rol spelen binnen de dorpen.

Samensmillensinthubert is een digitaal dorpsplein waar iedereen uit de gemeente Mill en st. Hubert; gratis informatie kan plaatsen en lezen. Het is bedoeld als hulpmiddel zodat (nog) meer mensen elkaar en alle activiteiten in onze gemeente gaan vinden. Wil je echter zelf iets plaatsen of wil je reageren, dan dien je je eerst in te schrijven door een profiel aan te maken. Ben je een betrokken inwoner, lid van een vereniging, een ondernemer of gewoon geïnteresseerd in je dorp? 

De website heeft geen commerciële doelstellingen dus we nodigen bedrijven ook uit om hun maatschappelijke betrokkenheid te laten zien. Na inschrijving ben  je zichtbaar in de gids of op de sociale kaart.

Doe mee door een profiel aan te maken.  Wil je de wekelijkse nieuwsbrief  ontvangen in de mail met nieuws over je dorp. Vink dit aan. Je kunt  Samenmillensinthubert op het beginscherm van je mobiele telefoon zetten. En doe vervolgens vooral mee; plaats berichten, maak contact en blijf op de hoogte. 

Een paar voorbeelden:

  • Bied diensten of producten aan.
  • Verken je dorp en meld ook je vereniging of onderneming aan om zichtbaar te zijn.
  • Vul de agenda met informatie of activiteiten die je wilt delen.
  • Vraag om hulp of bied het aan.
  • Reageer op anderen, deel foto`s en verhalen uit je dorp.
  • Bied iets aan op het prikbord.
  • Lees de interviews van dorpsgenoten onder het tabblad: thuis in je dorp.

Schrijf je in!