Bluesband Bluesy Grey bij de Wester

De Wester

Details

Zondag 2 juni 2024 van 15:00 tot 19:00 uur
Afgelopen
Havikstraat 1, Mill

Bluesband Bluesy Grey bij de Wester

Zin in lekkere muziek of gewoon om even iets anders te doen op een zondag middag? Kom dan op 2 juni naar de Wester. Bluesband Bluesy Grey treed op, een band uit Mill en omstreken. Zij hebben een bluesy repertoire van o.a. Cream, BB-King, Joe Bonamassa, Will Wilde, Stray Cats, SRV-King King, Jim Suhler, Harry Muskee, Linnard Skinnard, John Lee Hooker en Gary More; Met eigen draai aan natuurijk.

Bandleden Rene Eggly (mondharmonica & vocals), Henk Klaassen (gitaar & vocals), Adri Marlissa (gitaar), Emile Maassen (bas gitaar) en Glen Meijs (drums) geven aan dat zij het spelen in een cultureel centrum toch altijd special en weer een uitdaging vinden. Zij zijn van plan er een gezellige middag en hopen natuurlijk op een hoge opkomst.

Dat hopen wij ook en nodigen jullie daarom van harte uit ook te komen. De entre is gratis en vanaf 15:00 zijn de deuren open bij de Wester aan de Havikstraat 1 in Mill. Komen jullie ook genieten? Zondag 2 juni om 15:00, zien we jullie dan?

Dorp
Mill

Over de organisator

De Wester
Wijkaccommodatie De Wester is een gemeenschapsvoorziening in Mill gelegen midden in de wijk Mill-West op de hoek van de Havikstraat en de...... Lees meer