Zaterdag 24 februari - Yoga, Dans & Klank Volle Maan - Yogabindu Langenboom

Details

Zaterdag 24 februari 2024 van 10:00 tot 12:30 uur
Afgelopen
Zandvoortsestraat 2A, Langenboom

♡ Yoga, Dans & Klank - Volle Maan - Yogabindu Langenboom

♡ Voel je vrij in jouw eigen lichaam! In de energie van de Volle Maan, de Sneeuwmaan, komen we samen in beweging. De Volle Maan staat deze maand in het teken van Maagd.

We starten de dag met het zetten van een intentie, een Volle Maan meditatie, zingen van een Mantra en daarna komen we langzaam in beweging d.m.v. yoga. Dit zal een combinatie zijn van Yin & Yang yoga, zodat je steeds meer in je lichaam kan zakken: Uit je Hoofd in je Lichaam. 

♡ Vanuit daar gaan we over in "Dans". We dansen met een blinddoek om, vrij in de ruimte. Dans zoals jij wil dansen, alsof er niemand kijkt! Dans zoals jij voelt dat je wil dansen, zonder erover na te denken. Alles is welkom, niks is raar, niks moet, alles mag.

Het begin van de dans wordt begeleid met de Sjamanendrum, zodat we alles lekker los kunnen schudden. We gebruiken onze stem om klank te geven aan hoe we onszelf voelen! Voel jezelf vrij en welkom om je eigen klank te ontdekken! Voel jezelf vrij om je eigen stem te laten horen en bevrijden!

♡ Vervolgens mag je jezelf laten meevoeren door de magische en harmonische klanken. Ik gebruik hiervoor o.a. een Sjamendrum, klankschalen, gong, rainstick, oceandrum, handpan en klankbuizen.

♡ De klanken voelen als een warm bad waarin je je mag onderdompelen. 

De trillingen en frequenties van klank dringen diep door in het lichaam, waardoor je zelfhelend vermogen wordt aangesproken. Het lichaam bestaat voor 85% uit water en water is een goede geleider van trilling. De resonantie die ontstaat in ons fysieke lichaam, laat ons meetrillen met de harmonieuze frequenties en golven van het geluid van de instrumenten.  

De klanken zorgen ervoor dat energie die vast gezet is in het lichaam, weer vrij kan gaan stromen. 

Daarnaast nemen klanken je mee op reis voorbij het denken waar alleen maar ervaring is: zowel vreugde als verdriet, vertrouwen als angst, weerstand als overgave. Alles kan en mag gevoeld worden, zonder dat het gevoed wordt. Emoties komen vrij en dat heeft een reinigend en helend effect. 

♡ Praktisch

Locatie: Yogabindu - Zandvoortsestraat 2 5453 SL Langenboom

* Er is tegenover de yogaschool voldoende plek om gratis te parkeren

Tijdstip: 10:00 - 12:30 uur (inloop vanaf 09:45 uur)

Jouw investering: €44,00 - boek je tickeyt via Hipsy: https://hipsy.nl/event/36856-yoga-dans-klank-volle-maan-zaterdag-24-februari-langenboom 

Yogamatjes en dekens zijn aanwezig!

Zelf meenemen: matrasje of tuinkussen ( of iets anders waar je fijn op ligt)

♡ Na afloop is er tijd en ruimte om dingen te delen en drinken we samen een kopje thee met iets lekkers erbij


Liefs en een hartegroet,

Tatjana


Dorp
Langenboom, Mill, Sint Hubert, Wilbertoord

Reacties

Over de organisator

Tatjana Annuschek
Tatjana heeft nog niets over zichzelf geschreven.