Kleding ruilbeurs - Kids, lente/zomer op 23 April in de Wester.

De Wester

Details

Zondag 23 april 2023 van 11:00 tot 15:00 uur
Afgelopen
Havikstraat 1, Mill

Het hebben van kinderen brengt vele kosten met zich mee, zeker als de kinderen volop in de groei zijn. Voordat je het weet zijn er weer nieuwe kleren nodig. Dat kan voor de gene met een beperkt budget een uitdaging zijn. Zeker nu, in deze financieel moeilijke(re) tijden misschien wel eens te meer.

Op zondag 23 april van 11:00 tot 15:00 organiseert de Wester daarom een kleding ruilbeurs voor lente & zomer kinderkleding.

De spelregels zijn simpel: Schrijf je in om mee te doen en breng 7 tot 15 kleding stukken mee. De kleding dient schoon en heel te zijn, dus niet verwassen of met gaten en/of vlekken. Ondergoed, sokken en schoenen worden niet geaccepteerd. Er kan 1 op 1 geruild worden, dus 1 broek voor 1 broek of 1 shirt met lange mouwen of 1 t-shirt.

Inschrijving kost € 2,50 (incl. consumptie) en het inschrijfformulier is op te halen bij de wester of te downloaden via www.dewestermill.nl. Mensen die niets te ruilen hebben omdat het hun eerste kindje betreft en/of hun budget niets te ruilen overlaat, maar wel graag mee willen doen, kunnen zich melden via . Inschrijven kan tot 20 april.

Op het inschrijfformulier staat ook een interesse peiling voor een ruilbeurs voor kinderen herfst/winter, voor volwassenen en speelgoed. Heeft u deze keer niets te ruilen maar zou u een volgende keer mogelijk wel mee willen doen? Vul dan het inschrijfformulier gedeeltelijk in en laat ons uw interesse weten. Zien we je op 23 April?




Dorp
Mill

Over de organisator

De Wester
Wijkaccommodatie De Wester is een gemeenschapsvoorziening in Mill gelegen midden in de wijk Mill-West op de hoek van de Havikstraat en de...... Lees meer