Workshop Papier scheppen bij Verdeliet

Details

Vrijdag 24 maart 2023 van 10:30 tot 15:30 uur
Afgelopen
Wereldtuin Verdeliet Land van Cuijk
Toermalijnlaan, Cuijk, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op vrijdag en zaterdag tot en met 25 maart 2023

De workshop papier scheppen komt weer terug bij Verdeliet! En wel op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart. Een workshop waarbij jij van oud papier prachtig, zelf geschept nieuw papier maakt. Waar je weer allerlei mooie dingen mee kunt doen.
Geef bijvoorbeeld jouw belastingenveloppen, liefdesbrieven, dagboeken, wegenkaarten of (al of niet gekleurde) andere papierresten een mooie nieuwe bestemming. 

Voor deze workshop kunnen zowel volwassenen als jongeren van ongeveer 8 jaar zich aanmelden. Je meldt jezelf aan door een mail te sturen naar . Of loop even onze tuin in als Verdeliet geopend is en geef je op in de winkel van Verdeliet. Geef in de winkel of in jouw mail je naam, mailadres, telefoonnummer en voorkeursdatum op.
Je krijgt dan vanuit Verdeliet een bericht via de mail terug als bevestiging van jouw deelname (als er nog plaats is) en verdere informatie over de workshop. Er kunnen maximaal 12 mensen meedoen per workshop op vrijdag of zaterdag. 

We beginnen beiden dagen om 10.30 uur en zo rond 15.30 uur sluiten we gezamenlijk af. Houdt er rekening mee dat papier scheppen een natte boel is, we zeggen je dan ook graag van te voren doe oude kleren aan. De kosten voor deze workshop bedraagt €10,00 per persoon. Daarvoor ben je de gehele tijd in de weer met je eigen nieuwe papier. Eerst scheppen en daarna met het drogen, zodat erna weer gebruikt gemaakt kan worden van jouw eigen geschept papier. Breng daarom een eigen lunchpakket(je) mee, voor drinken gedurende de dag zorgt Verdeliet. 

Er is voldoende materiaal om mee te werken, maar je kunt natuurlijk ook je eigen papierresten en materialen gebruiken. Neem het gerust allemaal mee! 

Zien wij jou vrijdag 24 of zaterdag 25 maart? 

Dorp
Langenboom, Mill, Sint Hubert, Wilbertoord

Over de organisator

Brenda - Wereldtuin Verdeliet Land van Cuijk
Brenda - Wereldtuin Verdeliet heeft nog niets over zichzelf geschreven.