Online café Brein Bijeenkomst - 14 september

Cafe Brein

Details

Maandag 14 september 2020 van 19:30 tot 21:30 uur
Afgelopen

Maandag 14 september 2020  is er weer een bijeenkomst. Vanwege de coronamaatregelingen hebben we besloten o een online-bijeenkomst te organiseren. Het zal een digitale bijeenkomst zijn. U kunt via de laptop,tablet of computer deelnemen aan een presentatie via ZOOM. 

Via onderstaande mailadressen kunt u zich opgeven. Als u zich heeft opgegeven krijgt u van ons een link met daarin de code om in te loggen. Hiermee kunt u deelnemen aan de digitale bijeenkomst. Geef u zo snel mogelijk op voor deze interessante bijeenkomst.
U kunt zich opgeven t/m 11 september 2020.

Opgeven kan via:

Wat kunt u verwachten van ons tijdens deze bijeenkomst. Dhr. Roodbol verpleegkundig specialist GGZ verbonden aan Radboud UMC zal in deze digitale bijeenkomst uitleg en informatie geven over het thema: ” gedragsverandering na NAH”.

Tijdens de bijeenkomst is er ook ruimte voor uw vragen en het uitwisselen van ervaringen, ideeën en tips. Dit kan via een chatfunctie.
Deelname is gratis.

Datum digitale bijeenkomst zal zijn op:
Maandag 14 september

Inloggen vanaf:
Om 19.15 is er ruimte om in te loggen via de laptop, computer of tablet

Start en duur bijeenkomst:
19.30 - 21.30

Waar
Beugen, Boxmeer, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Elders
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Gezondheid, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning, Veiligheid
Wat
Presentatie / lezing / onderzoek

Over de organisator

Cafe Brein
Café Brein is een trefpunt voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun partners. Ook andere belangstellende als familielede...... Lees meer